یکشنبه, 19 آذر 1402
مشروح خبر :: خبر خوش برای کشاورزان مناطق امامزاده جعفر و دهدشت غربی / طرح‌های آب‌رسانی استان شتاب می‌گیرد

خبر خوش برای کشاورزان مناطق امامزاده جعفر و دهدشت غربی / طرح‌های آب‌رسانی استان شتاب می‌گیرد

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد از پیگیری‌های این شرکت و قرار گرفتن طرح آبرسانی به امام زاده جعفر، دهدشت غربی و سد تنگ سرخ جزو طرح‌های ویژه وزارت نیرو خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران ، رسول فرهادی، اظهار کرد: پروژه آبرسانی به اراضی خان احمد و امامزاده جعفر در گچساران فعال بوده و با سرعت خوبی در حال اجراست که با تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه تأمین آب افزون بر6 هزار و 500 هکتار از اراضی مناطق ذکر شده انجام می‌شود.
 مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه از این میزان اراضی 3 هزار هکتار در خان احمد و 3 هزار و 500 هکتار نیز در امام زاده جعفر است، تصریح کرد: برای این پروژه دو قرارداد هر کدام به مبلغ 450 میلیارد ریال منعقد شده و برای تکمیل و بهره‌برداری از آن به هزار و 800 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
 فرهادی، عنوان کرد: عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به اراضی خان احمد و فاز دوم از امامزاده جعفر از سال 97 آغاز و به دلیل تورم و نواسانات اقتصادی در یک مقطع با رکود روبرو شد و در حال حاضر با پیگیری مسئولین استانی، فعال تر و وسیع‌تر از قبل شده و پیمانکار این پروژه مهم به جد پای کاراست.
وی، گفت: در این پروژه اجرای شبکه های 1 و 2 حدود 90 درصد پیشرفت فیزیکی و ایستگاه پمپاژ اصلی و ثانویه خط انتقال و مخزن تعادلی نیز60 درصد ، استخر ذخیره، جاده دسترسی، پل ها، محوطه سازی، ایستگاه پمپاژ، حوضچه مکش و سایر تأسیسات و ابنیه 56 درصد پیشرفت دارند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به اراضی خان احمد و فاز دوم از امامزاده جعفر مجموعا 78 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، خاطر نشان کرد: با بهره برداری از این پروژه شاهد توسعه و رونق در بخشی وسیعی از شهرستانهای گچساران و باشت خواهیم بود. 
 فرهادی با اشاره به رایزنی انجام شده توسط استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون آب وزیر نیرو و تلاش های انجام شده توسط شرکت آب منطقه ای استان، بیان کرد: استاندار جهت تخصیص اعتباری افزون بر7 هزار میلیارد ریال به پروژه های آبرسانی به اراضی خان احمد و فاز دوم دشت امامزاده جعفر، باشت، لیشتردر سال آینده قول تخصیص را داده اند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، ادامه داد: با پیگیری‌های این شرکت، طرح آبرسانی به امام زاده جعفر، دهدشت غربی و سد تنگ سرخ جزو طرح های ویژه وزارت نیرو قرار گرفته است.
فرهادی افزود: پیمانکار پروژه تأمین آب اراضی دهدشت غربی نیز در این هفته انتخاب و تا قبل از پایان سال عملیات اجرایی این طرح بزرگ آغاز خواهد شد.

 

کد خبر: 58380
  تاریخ خبر : 1400/12/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/12/18
 مسئول روابط عمومی
 450