در چهارمین جلسه کمیته راهبری طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی شرکت آب منطقه ای گلستان عنوان شد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای گلستان، در این جلسه که با حضور مدیر عامل این شرکت و دیگر اعضای جلسه برگزار شد، سید "محسن حسینی" اظهار کرد: با وجود گذشت ۷ ماه از سال، فعالیتهای مختلف طرح احیا و تعادل بخشی میبایست به ویژه در زمینه انسداد چاه های غیر مجاز و نصب کنتورهای هوشمند اقدامات لازم به عمل آید به ویژه که قبل از کشت پاییزی زمان مناسبی برای انسداد چاه های غیر مجاز است.
حسینی افزود: برای تسریع در انجام اصلاح و تعدیل پروانه های بهره برداری چهار مدیر امور (گرگان، آزادشهر و مینودشت، کلاله و مراوه تپه و بندرترکمن، کردکوی و بندرگز )با ابلاغ صادره به عنوان اعضای جدید کمیسیون معرفی شوند.
در ادامه باشقره مدیر دفتر حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای استان با اشاره به عملکرد 7 ماهه امورهای شهرستانها در طرح احیا و تعادل بخشی گفت: با توجه به برنامه ریزی شرکت برای انسداد حدود 600 چاه غیر مجاز در سال جاری، تاکنون 153 مورد انسداد چاه های غیر مجاز انجام شده است که با توجه به آغاز کشت های پاییزه لزوم تسریع در انسداد چاه های غیر مجاز ضروری است.
گفتنی است مدیران ادارات منابع آب شهرستانها نیزدر این جلسه با اشاره به مشکلات موجود در اجرای طرح احیا و تعادل بخشی، گزارشی از عملکرد حوزه استحفاظی خود را ارائه کردند.