چهارشنبه, 25 مهر 1403
مشروح خبر :: ۶ فرصت سرمایه‌گذاری گردشگری آبی در کمیته گردشگری آب مازندران پیشنهاد شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران:

۶ فرصت سرمایه‌گذاری گردشگری آبی در کمیته گردشگری آب مازندران پیشنهاد شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: ظرفیت‌های ۶ فرصت سرمایه‌گذاری گردشگری آبی در کمیته گردشگری آب مازندران که در دفتر مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران و با حضور مدیران و کارشناسان 2 دستگاه برگزار شد مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران، حیدر داوودیان مدیرعامل این شرکت با اشاره به تفاهمنامه منعقد شده بین وزارت نیرو و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اظهار کرد: پیرو تفاهمنامه بین این ۲ وزارتخانه در هر استان باید یک کمیته گردشگری آب تشکیل شود و در همین راستا نیز نخستین نشست کمیته گردشگری آب مازندران در سال جاری برگزار شد.

وی افزود: آب منطقه‌ای مازندران سازه‌هایی را به منظور تامین آب کشاورزی و آب آشامیدنی و همچنین مهار سیل ایجاد کرد که با توجه به چشم‌انداز زیبا و ایجاد بستر آبی، ظرفیت‌های مناسبی در محدوده پیرامونی این سازه‌ها برای ایجاد مناطق گردشگری ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: در این نشست پس از بررسی ظرفیت‌های موجود و تدوین طرح‌های اولیه، ۶ فرصت و ظرفیت گردشگری آبی استان برای بررسی بیشتر مطرح شد.

داوودیان اظهار کرد: سد لاستیکی آرمیچ‌کلا بابلسر، سد گلورد نکا، سد لاریم جویبار، سد میجران رامسر، سد البرز و سد انحرافی بابلک ۶ ظرفیت گردشگری آبی معرفی شده از سوی شرکت آب منطقه‌ای مازندران برای معرفی به سرمایه‌گذاران بخش گردشگری است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با هماهنگی و هم‌اندیشی و همچنین طی فرآیندهای قانونی، این ظرفیت‌ها نیز مانند چند نمونه موفق دیگر از واگذاری منابع آبی استان با جذب سرمایه‌گذاران بخش گردشگری آب به نقاط شاخص گردشگری استان تبدیل شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران نیز با بیان این‌که گردشگری آب یکی از شاخه‌های مهم گردشگری در جهان است، گفت: با توجه به وجود طبیعت زیبا و منحصربه‌فرد مازندران و وجود بسترهای آبی متعدد در این استان، ظرفیت‌های خاص و جذابی در زمینه گردشگری آبی استان وجود دارد که برخی از این ظرفیت‌ها اکنون به منطقه‌های نمونه گردشگری استان تبدیل شدند و برای بهره‌گیری درست و اصولی از سایر ظرفیت‌های موجود نیز برنامه‌ریزی‌هایی در حال انجام است.

حسین ایزدی افزود: با توجه به موقعیت و ظرفیت موجود در مازندران گردشگری آب می‌تواند به یکی از شاخه‌های مهم گردشگری این استان تبدیل شود.

وی خاطرنشان کرد: تدوین طرح‌های گردشگری آب اگر با تعامل کارشناسان گردشگری انجام شود نتایج مطلوبی برای رونق اقتصاد گردشگری استان به دنبال خواهد داشت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران تصریح کرد: بحث اصلی در این بخش دریافت مجوزهای لازم از دستگاه‌های مرتبط و متولی است. با پیگیری و بررسی کارشناسی نیز مسیر رسیدن به بسته‌های سرمایه‌گذاری طی خواهد شد و شرایط حضور سرمایه‌گذاران این بخش مهیا می‌شود.

کد خبر: 75796
  تاریخ خبر : 1403/06/20
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/06/20
 مدیر روابط عمومی
 140