سه‌شنبه, 30 اردیبهشت 1404
مشروح خبر :: خروج منصوبات یک حلقه چاه غیرمجاز توسط امور منابع آب شمیرانات

به همت شرکت آب منطقه‌ای تهران انجام شد؛

خروج منصوبات یک حلقه چاه غیرمجاز توسط امور منابع آب شمیرانات

سرپرست امور منابع آب شمیرانات از خروج منصوبات و پلمپ دهانه یک حلقه چاه مجاز در حوزه عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل ا ز روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، سید حمیدرضا حسینی، با این اعلام این خبر اظهار داشت: با تلاش کارشناسان واحد بازرسی و نظارت و با اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی در محدوده عملکرد این امور، با خروج منصوبات و تجهیزات بهره‌برداری نسبت به جلوگیری از اضافه برداشت یک حلقه چاه مجاز پروانه‌دار به عمق ۱۰۰متر و با دبی ۹ لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.

وی با بیان این‌که این اقدام در راستای اجرای طرح احیا و تعادل بخشی آب های زیر زمینی و جلوگیری از آب‌فروشی انجام شده گفت: با انجام این عملیات از اضافه برداشت ۱۹ هزار و ۷۱۰ مترمکعب آب در سال از منابع آب زیر زمینی جلوگیری خواهد شد.

حسینی در پایان خاطرنشان کرد: امور منابع آب شمیرانات بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد کرد.

کد خبر: 76458
  تاریخ خبر : 1403/07/23
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/07/23
 شیخ الاسلامی
 140