دوشنبه, 27 اسفند 1403
مشروح خبر :: رفع تصرف بخشی از بستر رودخانه کرج شرقی توسط امور منابع آب شهریار

طی یک روز کاری صورت گرفت؛

رفع تصرف بخشی از بستر رودخانه کرج شرقی توسط امور منابع آب شهریار

مدیر امور منابع آب شهریار، ملارد و شهر قدس از رفع تصرف بخشی از بستر رودخانه کرج شرقی در محدوده بادامک در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، فرهاد اکبرپور مدیر امور منابع آب شهریار، ملارد و شهر قدس اظهار کرد: با تلاش واحد گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی بخشی از بستر رودخانه کرج شرقی به مساحت دو هزار و ۵۰۰ متر مربع بوسیله تامین تجهیزات و ادوات از قبیل یک عدد لودر رفع تصرف شد.

وی گفت: این تصرفات شامل خاکریزی و ایجاد آبند بود که در معیت نیروی انتظامی رفع تصرف شد.

اکبرپور در پایان به تمامی افرادی که قصد خرید اراضی و یا ساخت و ساز در مجاری آب‌های سطحی را دارند، هشدار داد: قبل از هرگونه اقدام جهت اطلاع از میزان بستر و حریم و ضوابط قانونی آن، به اداره منابع آب شهریار مراجعه کنند تا از هرگونه سوء استفاده سودجویان و ورود ضرر و زیان به افراد جلوگیری شود.

کد خبر: 79943
  تاریخ خبر : 1403/11/27
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/11/27
 شیخ الاسلامی
 85