به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، داود حری مدیرعامل شرکت آب غدیر خوزستان اظهار داشت: با همت بالای نیروهای تعمیراتی و برنامهریزی دقیق، موفق شدیم عملیات تعمیر این خط لوله حیاتی را در کمترین زمان ممکن و با رعایت استانداردهای فنی به پایان برسانیم، زیرا این خط انتقال اهمیت ویژهای در ثبات شبکه آبرسانی غرب خوزستان دارد.
وی افزود: همزمان با این عملیات، پروژه سنگین راهاندازی خط لوله فلزی جدید برای تقویت تأمین آب شهرهای آبادان و خرمشهر نیز در جریان بود. خوشبختانه با هماهنگی بین بخشی، هر دو مأموریت بدون تداخل و با موفقیت پیش رفتند.
حری در پایان تأکید کرد: تأمین پایدار آب برای مردم خوزستان، به ویژه در فصل تابستان و مناطق گرمسیری، اولویت اصلی شرکت است و ما از هیچ تلاشی برای تحقق این هدف دریغ نخواهیم کرد.
لازم به ذکر است، این اقدام در شرایطی انجام شد که شرکت آب غدیر خوزستان در ماههای اخیر با چالشهای متعددی از جمله فرسودگی بخشی از خطوط انتقال آب و افزایش مصرف مواجه بوده است.